Trainingen

Wanneer je je medewerkers wilt trainen om op een effectieve en positieve manier met conflicten om te gaan verzorg ik de training ‘Conflicthantering’. De opzet van de training is laagdrempelig, veel ervaren, zien en doen, met natuurlijk degelijke theorie als ondergrond. Daarnaast verzorg ik trainingen/workshops ‘Voeren van moeilijke gesprekken’, ‘Feedback geven en ontvangen’, ”Overtuigend presenteren’ en begeleid ik intervisies.

Wanneer je als team wilt ontwikkelen en groeien geef ik de training “Communiceren in een team”. Deze training geef ik samen met een compagnon en is gebaseerd op de DISC-theorie. Ook in deze training wordt er veel gebruik gemaakt van ‘ervaringsleren’ en wordt van de deelnemer een pro actieve houding gevraagd.

Voor alle trainingen en workshops geldt dat er gebruik kan worden gemaakt van de inzet van een trainingsacteur. Leren met een trainingsacteur geeft een meerwaarde aan de ervaring van de deelnemer.

Meer weten? 

Neem contact met mij op

Trainingsacteren

Als geaccrediteerd trainingsacteur ben ik in te zetten bij verschillende trainingen. Door mijn ervaring als docent ben ik bekend met het werken met leerlingen en studenten. Ik ben dan ook goed in te zetten als trainer en trainingsacteur binnen opleidingen om studenten te begeleiden en te trainen voor bijvoorbeeld presentatietechnieken, klantgesprekken voeren, feedback geven en ontvangen. Daarnaast kan ik goed spiegelen met  leerkrachten, docenten en pedagogisch medewerkers.

Niet alleen op scholen is het inhuren van een traingingsacteur een meerwaarde. Ook in het bedrijfsleven krijgt een training extra dimensie wanneer er geoefend wordt met ‘levend materiaal’, de trainingsacteur. Ik ben o.a. in te zetten bij het oefenen van slecht nieuwsgesprekken, klantencontact, assessments, mediation en buurtbemiddeling. Ik zorg voor een veilige leeromgeving, waar de cursist de ruimte krijgt om te groeien en te leren. Door middel van constructieve feedback en zelfreflectie met de cursist wordt het rollenspel naderhand besproken, om zo nog meer rendement uit de training te halen.

Graag stem ik af wat er van mij verwacht wordt, maatwerk is zeker mogelijk! Meer weten over het inzetten van mij als trainer en trainingsacteur? Neem contact op.

Neem contact met mij op

ACTRO geaccrediteerd