Meer over mij

Door mijn werkzaamheden in het onderwijs, de zakelijke dienstverlening en HR heb ik met veel verschillende mensen te maken gehad.

Iedereen reageert anders op situaties, vooral in tijden van stress. Wat iedereen wel hetzelfde wil, is een oplossing voor hetgeen de stress veroorzaakt.

Ik word ingezet om partijen te laten zoeken naar díe oplossing die voor beiden acceptabel is. Als je de ander (weer) hoort is de oplossing vaak niet ver weg! Door emoties los te koppelen van de feiten, wordt het gezamenlijke doel weer helder.

Mijn kracht ligt dan ook in het bijeen brengen van partijen. Ik heb een open blik, ben van nature een rustig persoon, luister goed, ik ben integer en heb veel vertrouwen in de mens.

Wat anderen over mij zeggen: ‘Nienke is toegankelijk, uitnodigend, geïnteresseerd en makkelijk om echt mee in gesprek te gaan. Door de ervaring in de zakelijke dienstverlening is Nienke een efficiënte probleemoplosser. Daarnaast is ze, door o.a. haar wereldreis, geïnteresseerd in andere gedachten en heeft ze geleerd out-of-the-box te denken. Ze is een doorzetter en zal alles inzetten om tot een bevredigend eindresultaat te komen’. Ik ben analytisch zonder de details uit het oog te verliezen. Wanneer de emoties hoog oplopen blijf ik kalm en zal ik stap voor stap met partijen op zoek gaan naar een oplossing die past.

“Ik geloof dat er omstandigheden zijn die je beeld over de ander kunnen kleuren, maar dat wanneer je de omstandigheden ‘ontkleurt’, je weer met een heldere blik naar de situatie en de ander kunt kijken.” – Nienke van Rennes